Fets sobre medicaments i medicaments Recursos d’informació

Fets sobre medicaments i medicaments Recursos d’informació

EUA Pharm. 2022; 47 (6): 33 -36. Resum: Com a metge de primera línia, els farmacòlegs tenen una gran quantitat per oferir a les persones amb informació pertinent sobre medicaments genèrics juntament amb problemes de persona amb medicaments habituals i medicaments de marca https://www.credly.com/users/alex-root/badges. Els farmacòlegs poden influir en l’assessorament de pacients sobre medicaments genèrics versus medicaments de marca i en respondre a les consultes sobre ingredients actius actius versus inactius per assegurar que els clients tinguin una comprensió completa sobre els medicaments comuns.

La FDA demostra que als Estats Units, 9 de cada 10 receptes carregades són per a medicaments comuns i, en conjunt, els medicaments genèrics costen un 85% aproximat a les medicaments de marca. 1,2 Segons la FDA, l’agència autoritza més de 800 sol·licituds de medicaments per a medicaments genèrics anuals. 2 La FDA indica, a més no tenia d’una altra manera la capacitat de gestionar.

5.000 milions el 2027. 3 El lloc de treball de medicaments comuns de la FDA (OGD), que forma part del Centre per a l’avaluació de medicaments i també la investigació, és responsable de l’execució del procés regulador de medicina genèrica i d’assegurar -se de la seguretat i l’eficiència dels fàrmacs comuns (vegeu la barra lateral 1). 4 L’OGD assegura que els llocs web de producció, envasos i cribratge per a medicaments genèrics satisfan i s’adhereixen als requisits de qualitat similars a les necessàries per als medicaments de marca.

91635

1,4 Mentre que els medicaments habituals es suggereixen àmpliament, algunes revistes revelen que alguns clients encara són reticents pel que fa a utilitzar medicaments comuns i també pensen que no són tan segurs ni fiables com els medicaments de marca. 2 Els farmacòlegs poden reconèixer i atendre les barreres a l’ús de fàrmacs comuns, com ara l’absència d’expertesa, la idea que els medicaments de marca i els medicaments comuns no són equivalents, experiències prèvies amb fàrmacs comuns i també es preocupen per possibles resultats desfavorables (AE).

Algunes preguntes conegudes sobre medicaments i medicaments recursos d’informació.

Com a resultat de la seva competència en medicina, els farmacèutics també poden contribuir a educar els individus sobre la seguretat i la seguretat, així com l’eficiència, el procés d’aprovació de la FDA i qualsevol tipus de problemes que els clients puguin tenir sobre medicaments genèrics. Mitjançant passos eficients en l’educació del pacient, els farmacòlegs poden donar a les persones amb detalls rellevants i també dirigir-los cap a fonts d’educació de pacients fiables sobre medicaments comuns, cosa que els permetrà fer opcions informades sobre l’ús de medicaments genèrics.

5 a una iniciativa per augmentar els esforços d’educació del pacient sobre fàrmacs comuns i per assegurar que els consumidors entenguin que els medicaments genèrics tenen la mateixa seguretat, eficàcia, així com estàndards de màxima qualitat com els seus equivalents de marca, la FDA va publicar una campanya el setembre del 2017 Per augmentar el coneixement sobre el valor de medicaments genèrics. 6 A més, la FDA assenyala que els farmacèutics poden ser destacats per repetir aquests missatges als seus clients.

6in 2017, la FDA va anunciar el Pla d’Acció de Competidors de Medicaments (DCAP) per motivar encara més els competidors del mercat contundents i també assenyats per a medicaments genèrics i ajuden a compartir una eficàcia molt millor, així com la claredat al procés de testimoni genèric de fàrmacs sense perdre la clínica essencial essencial al programa de drogues genèrics de la FDA. 7 A través del DCAP, la FDA ajuda a eradicar les barreres al desenvolupament de medicaments genèrics i també al mercat de l’entrada en una iniciativa per animar els competidors perquè els consumidors puguin obtenir els medicaments que requereixen a les tarifes sensibles.

bottle of generic drugs 25ae108345d05669e585fa60dc3bf012815ebaca

La FDA s’assegura que els productors de medicaments genèrics satisfan els mateixos requisits per lots a lots per a la força, la puresa i també la màxima qualitat que el productor original de marca, així com seguir les mateixes polítiques de “excel·lents pràctiques de producció” rigoroses. 8-10 Hi ha molts mites i falses impressions sobre medicaments comuns, i també els farmacèutics poden eliminar-los proporcionant als clients les realitats sobre fàrmacs genèrics, tal com es mostra a la taula 1.

4 tècniques senzilles per a pharma big

En fer-ho, el fabricant del medicament genèric ha de confirmar la seva formulació coincideix (bioequivalent) com a medicació de marca. La FDA necessita que tots els llocs de producció, envasos de productes i proves passin els idèntics estàndards de màxima qualitat que els dels medicaments de marca. A més, es fabriquen diversos medicaments comuns a les mateixes plantes de producció que els medicaments de marca.

Els medicaments genèrics realitzen un procediment de revisió integral per obtenir l’aprovació de la FDA. La FDA fa que un medicament genèric proporciona el mateix avantatge científic i és tan segur i també eficient com la medicació de marca. Els medicaments habituals tenen una tendència a costar molt menys que els seus equivalents de marca perquè no han de duplicar els estudis de recerca PET, ni científics (humans) que eren necessaris dels medicaments de marca per establir seguretat i també eficiència.

La FDA monitoritza el seu sistema de cobertura d’esdeveniments negatius, així com revisa Med, vegeu els informes per explorar problemes associats a la qualitat del producte genèric de drogues, així com a la inequivalència curativa. S’han dut a terme diverses investigacions a nombroses nacions per avaluar l’actitud i les accions del client quan es compren medicaments genèrics. Les publicacions exposen que les percepcions sobre la compra d’aquests medicaments habituals es poden veure afectades per la percebuda d’alta qualitat, les característiques del producte, les experiències passades, així com els suggeriments del proveïdor sanitari.