Algunes declaracions de fet conegudes sobre el temps són ara per a la telehealth i la telefrmacia

Algunes declaracions de fet conegudes sobre el temps són ara per a la telehealth i la telefrmacia

: 4. 5 minuts en temps pre-pandèmics, l’experiència de les botigues de drogues al detall es va delegar tradicionalment a les ubicacions tradicionals. Fins i tot com a opcions de botigues de drogues digitals i de comandes de correu electrònic extremadament molestes, moltes botigues de drogues independents han estat lentament per fer ofertes comparables. Més aviat, van centrar principalment el seu èxit en el que certament farien durant dècades conduint el trànsit web dels peus als passadissos de la botiga i als comptadors d’exàmens.

figure2

Igual que les oficines dels metges enfrontats durant els mesos següents, les preocupacions de transmissió vinculades amb COVID-19 van expulsar molta gent de les seves farmàcies regionals i cap a alternatives sense contacte que permetien les mateixes experiències de botiga de drogues sense exposició directa física. Posteriorment, les solucions electròniques que diverses farmàcies independents van considerar els remeis “futurs de la farmàcia” tan darrerament com la primavera passada són les que els pacients preveuen http://apothekefurmenschen.eklablog.com que els subministrin avui en dia.

10.1177 1357633x20964347 fig2

Des de fa anys, el negoci ha ofert botigues de drogues amb opcions de nou i també d’avantguarda perquè puguin proporcionar el millor tractament amb el client mentre continuen millorant-se per tenir èxit. Per ajudar -los a resoldre aquest canvi més recent del sector, MC, Kesson porta una varietat de serveis digitals a les botigues de drogues independents, de manera que poden oferir molt més perfectament als seus clients i també a qualsevol lloc on opten per ser servits.

No hi ha dubte que l’ús de la telehealth va esclatar durant la pandèmia. Tot i que moltes cites d’atenció mèdica en persona han tingut en compte que han tornat, els individus i els metges han valorat essencialment la comoditat de la “conferència”. Per què les persones que vulguin consultar un farmacòleg aprecien aquest mateix confort? Aneu a consultes de “telefarmàcia”. Més aviat com configurar una cita presencial per a una avaluació detallada dels medicaments, per exemple, els pacients podrien fer-ho des d’una altra ubicació mitjançant un xat de videoclip en directe, cosa que permet inevitablement que els farmacòlegs aconsellin molt millor persones que no puguin o reticents. la botiga de drogues.

Directrius principals de la telefarmàcia: un nou paradigma per a la nostra professió

Més enllà de la seva comoditat afegida, l’eina també pot ajudar els farmacèutics a assegurar -se que els seus pacients prenguin els seus medicaments segons es recomana. “Al llarg d’una cita de telefàrmac, podeu mirar una persona als ulls i veure amb precisió el que estan veient”, afirma Rick Sage, vicepresident de serveis al detall, botiga Mireu què hem trobat de drogues i benestar, u.S.

“Com a exemple, si un client pregunta:” Quina píndola d’ombra estic intentant trobar?”, Podríeu demanar -los que treguin les seves receptes i que els aguanteu una tauleta per assegurar -vos que és la correcta. És una manera millor d’interactuar.”Quan els individus es presenten a una farmàcia i pregunten sobre una tos irritant o una picada d’insectes, els farmacèutics normalment poden apuntar -los cap a un contra el tractament de sobre.

En aquests casos, l’única opció fàcilment disponible és enviar la residència de la persona i fer -los trucar al seu professional mèdic. En un futur no gaire llunyà, però, els farmacòlegs de les farmàcies de Wellness Mart tindran una altra opció: poden oferir als seus consumidors un professional mèdic que busqui assessorament a la seva botiga i també a la privadesa personal d’una sala d’avaluació especialitzada.

Si el virtual es posa en contacte amb els extrems del professional mèdic que ofereix una recepta mèdica, la botiga de drogues pot carregar -la per a la persona del lloc. “Una de les majors dificultats que tenen les botigues de drogues independents que avui en dia és procedir a proporcionar opcions pràctiques per als clients atrapats en el temps”, explica Sage. “Els serveis de telemedicina a la botiga inclouen aquesta capa addicional d’assistència sanitària integrada a l’experiència de la farmàcia.”Compra de botigues de queviures o queviures amb una aplicació telefònica no és més singularitat, és l’estàndard, especialment en l’edat pandèmica.

Els fets sobre l’accés als serveis de telefarmàcia poden reduir l’hospital … Descobert

Moltes enormes cadenes de farmàcia han estat durant molts anys a la sala al detall en línia, amb serveis que van des de recàrregues de recepta d’un clic fins a la programació ràpida de vacunació contra el 19. I, tot i que molts magatzems de drogues locals es beneficiarien substancialment de proporcionar solucions per a la web, moltes fonts no disposen de fonts per establir-les o mantenir-les. Per ajudar les farmàcies minoristes de mida petita a adoptar les seves pròpies E, Pharmacy Solutions, MC, Kesson presenta Health Mart Digital Drug Store, una nova suite de serveis electrònics creats per facilitar la vida per a les botigues de drogues de barri i les persones.

El nou Front de la botiga digital, sens dubte, comptarà amb un lloc web de pacients web i basat en aplicacions, exàmens de missatgeria a dues vies compatibles amb HIPAA. “Les farmàcies que abans van gestionar sense serveis en línia duradors, així com opcions de benestar mòbil, ja no poden fer -ho”, afirma Sage. “Amb aquesta nova oferta de drogues electròniques, els farmacèutics no només poden estalviar temps i també augmentar els punts de contacte amb la seva gent, però, a més.”I aquest és l’objectiu.

Com a empresa que comparteix aquest propòsit, MC, Kesson es dedica a ajudar els magatzems de drogues a prosperar en el període de benestar electrònic i procedir a proporcionar l’experiència més eficaç de la persona possible. Publicat originalment el 10 de juny de 2021.

Articles de la investigació integrada de la botiga de drogues & La tècnica s’ofereix aquí mateix gràcies a